Eindeloos plezier tijdens de Winteravond in Duinrell!

Het attractiepark in Wassenaar organiseert elk jaar in de winter de Winteravonden, een sfeervol evenement waar bezoekers kunnen genieten van verlichte attracties, winterse lekkernijen, kampvuren en silent disco’s.

Er is meer dan genoeg te beleven tijdens de Winteravond in Duinrell. Met verschillende speciale activiteiten krijg je als bezoeker een totaal andere beleving dan je normaal van het park gewend bent. Neem plaats bij het kampvuur en rooster Marshmallows op het winterplein. Drink een glaasje glühwein of neem een lekkere warme choco. Daarnaast kun je ook nog uit je dak gaan bij de silent disco. Hierbij wordt de muziek afgespeeld via koptelefoons. Een unieke ervaring voor iedereen.

Winterattracties

Natuurlijk kun je niet naar Duinrell gaan zonder een bezoek te brengen aan de attracties. Tijdens de winteravond hangen de attracties vol met verlichting. Achtbanen zoals de Falcon en de Dragonfly schitteren zoals de sterren. Geniet van deze bijzondere ervaring. Wil je graag iets zelf besturen? Kies dan voor de vette winter-botsauto’s. Met de prachtige winter verlichting zie je tenminste je vijanden aankomen.

Voor de mensen die het wat rustiger aan willen doen heb je ook de wat rustigere attracties. De minitrein of het Tiki-bad zijn ook omgetoverd in een winterattractie. Lekker uitrusten tijdens een ritje in de trein en genieten van het winterpark. Vervolgens een duik nemen in het heerlijke warme zwembad. Ideaal voor de rustzoekers of voor de mensen die moe zijn van een lange dag met achtbanen.

Tickets

Je hebt toegang tot de Winteravond bij aankoop van een ticket of bij het boeken van een overnachting in het vakantiepark. Als je ervoor kiest om te overnachten, kun je de hele avond genieten van de bijzondere sfeer en hoef je daarna niet meer helemaal naar huis. Je hoeft in ieder geval geen rekening meer te houden met het openbaar vervoer of kunt uitgerust terug naar huis rijden. En als je de volgende dag nog niet genoeg hebt gehad van het park, kun je gewoon nog een dag blijven.

De tickets voor de Winteravonden zijn vanaf €22,50 te verkrijgen. Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang (met legitimatie).

De Winteravond in Duinrell is een evenement dat je niet wilt missen. Het is de perfecte manier om in de winterstemming te komen en te genieten van een gezellige avond met vrienden of familie. De verlichte attracties, winterse lekkernijen, kampvuren en silent disco’s zorgen voor een onvergetelijke ervaring die je nog lang zal bijblijven. Plan je bezoek nu in, want de Winteravonden zijn er maar van 25 feb t/m 26 maart.

Add Your Comment