KidzCity in Utrecht

Er zijn maar weinig uitjes waar je kinderen zo gelukkig mee maakt al een tripje naar het gaafste indoor speelparadijs van ons land. Wanneer je het grut hier loslaat ben je ervan verzekerd dat ze uren zoet zijn. KidzCity in Utrecht heeft werkelijk alles wat ze ooit zouden kunnen wensen. Van geweldige glijbanen tot spannende activiteiten zoals lasergamen en van een zweefmolen tot botsauto’s. Dat klinkt toch geweldig?

Dus heb je een kinderfeestje op de planning? Of heb je gewoon eens zin om de kinderen goed te verwennen met het uitje van hun leven? Laat je dan overtuigen door alles wat KidzCity te bieden heeft.

Botsauto’s

Op de kermis zijn de botsauto’s altijd zo groot dat de kids niet gemakkelijk bij het stuur of het gaspedaal kunnen. Dat is bij KidzCity wel anders. Hier zijn ze namelijk net een tikkie kleiner, zodat ze lekker los kunnen gaan op de botsautobaan!

De familieglijbaan 

De familieglijbaan is niet voor bangeriken met zijn hoogte van negen hele meters! Je roetsjt hier namelijk met hoge snelheid vanaf en dat is niet het enige… je kan er namelijk met zijn zessen tegelijk vanaf. Wel eerst even een glijzak scoren, voor de veiligheid en natuurlijk ook stiekem een beetje voor de extra snelheid.

Het Kidzcity Kasteel 

Wat je meteen opvalt bij binnenkomst is het gigantische KidzCity kasteel in het midden van het vijfduizend vierkante meter grote speelparadijs. Hier kunnen kinderen hun wildste fantasieën op loslaten. Zijn ze ridders die het kasteel proberen te veroveren? Zijn het prinsen of prinsessen? Alles is mogelijk. In het kasteel kunnen ze naar beneden zoeven via verschillende glijbanen, waaronder de freefall-glijbaan. Deze is voor de echte durfal, want de eerste twee meter ga je recht naar beneden.

Timekeeper

De Timekeeper is een heuse tijdmachine. Loop via een futuristische lichttunnel naar een wereld vol met duizenden ballen. Vanaf drie verschillende verdiepingen schiet je met stoere kanonnen schuimballen de ruimte in. Via een ballenafschietsysteem kan je zorgen dat iedereen op elke verdieping voorzien is van genoeg munitie. Laat het ballengevecht maar beginnen!

Deals

Het is goed voor te stellen dat je zo snel mogelijk naar KidzCity wil. Hou daarom deze pagina goed in de gaten, want misschien komt er wel een prachtige deal voorbij.

Toegangsprijzen

Prijs Kinderen t/m 2 jaar                               GRATIS

Kinderen vanaf 3 jaar                                    13,00

Volwassenen                                                 €13,00

Opa of oma                                                   €13,00

Parkeren                                                        GRATIS

 

 

Add Your Comment