Slagharen

Slagharen is een Attractie- en Vakantiepark in Overijssel. Het park bestaat al sinds 1963. Het park bestaat uit twee gebieden, die verbonden zijn door een Mainstreet met winkels en restaurants. Dit park is de plek om kennis te maken met het Wilde Westen door meer dan dertig spannende attracties en indrukwekkende shows!

Het park heeft 6 themagebieden: Indian, Yellowstone, New Orleans, Mexican, Wild West en Jules Adventureland. Die laatste is vernoemd naar de Franse schrijver Jules Verne. Ook rijdt er een monorail door het gehele park met slechts één station in het zuidelijk deel.

Waterpret

Afbeelding 1 van 3

Op het vakantiepark van Slagharen staan stacaravans en bungalows. Ook heeft het vakantiepark nog een ander gedeelte, genaamd Wigwamwereld Slagharen. Hier staan wigwamtenten en hier is Sunny Beach, de waterspeelplaats. Ook bevindt zich hier een camping, die ook eigendom is van het attractiepark.

Ook kun je een abonnementen afsluiten. Zo kun je nu zo vaak je maar wil Slagharen bezoeken tot en met januari 2022 voor maar €29,90 met het bronzen abonement. Ook kun je een zilveren abonnement nemen, dat houdt in dat je toegang hebt tot het park tot 9 januari 2022, gratis parkeren en korting op de restaurants, winkels en overnachtingen. Tot slot is er het gouden abonnement. Hierbij heb je ook nog eens toegang tot Moviepark Germany en Bobbejaanland!

Kinderen tot en met 3 jaar hebben altijd gratis toegang. De prijs voor een volwassene ticket ligt rond de €20,-. Bestel jouw tickets nu snel via de website van Slagharen!

Ticketprijzen Slagharen

Een plek waar kinderen niet weten waar ze moeten kijken en altijd wat te beleven is.
Koop nu je tickets voor ponspark Slagharen!

Volwassene: v.a. €25,50,-
Kinderen t/m 3 jaar: GRATIS
Online tickets: Voordeel

Add Your Comment