Walibi

In Nederland hebben wij uiteraard ook het welbekende attractiepark Walibi, gelegen in Biddinghuizen. Dit park heeft vele namen gekend. Het begon met het boerderijpark Flevohof, veranderde vervolgens naar Walibi Flevo, Six Flags Holland en Walibi World. Vanaf 2011 gaat het park door het leven als Walibi Holland. De nieuwe thematisering sluit aan bij de belevingswereld van kinderen van 8 tot 12 jaar. Sinds 2012 maakt het park gebruik van het fast lane-system. Hierdoor kun je tickets bestellen via je smartphone. Deze tickets verkorten de wachttijd. Walibi herken je vast ook aan de mascotte, de kangoeroe, maar die is sinds eind 2016 uit het logo verwijderd.

The-Tomahawk

Afbeelding 1 van 4

Walibi wordt het meest bezocht tijdens de Walibi Fright Nights. Deze vinden plaats in oktober, in de maand van Halloween. Hierbij zijn de meest enge attracties geopend en lopen er allerlei griezelige karakters rond in het park, dat is even schrikken dus!

Ook is het mogelijk om te overnachten in Walibi Holland, namelijk in het vakantiepark Walibi Village! Hier kun je terecht voor een 4,7 of 8-persoons huisje, of kun je zelfs een villa huren voor 16 personen. Jouw verblijf in Walibi Village is altijd inclusief één dag toegang tot Walibi Holland.

Ticketprijzen Walibi

Volwassene: v.a. €35,-
Kinderen van 6 t/m 11 jaar: v.a. 28,-
Kinderen van 3 t/m 5 jaar: v.a. 17,50
Kinderen t/m 2 jaar of jarig (met legitimatie): GRATIS

Add Your Comment